Okov za nameštaj

Od 1974. godine INCOLL je međunarodna kompanija za uvoz i izvoz na tžištu okova za nameštaj. Tokom svih ovih godina je razvio jake i važne poslovne veze sa mnogim Istočno Evropskim zemljama. U 1995 godini on postavlja svoje prvo strano predstavništvo INCOOL HUNGARY što mu omogućava poboljšanje standarda njegovih usluga.Zadovoljstvo kupaca i kvalitet usluga postaju od tada deo komercijalne politike INCOLL, koji otvara i druga predstavništva u Poljskoj i Českoj 1996 godina i u Rumuniji 2007 godine....

Danas INCOLL proširuje polje delovanja i na zapadno Evropsko tržiste, u zemljama Španije i Portugala i na tržištama bivših Sovjetskih republika, kao i na područje Balkana. Neprekidno nastavlja sa usavršavanjem njihovih usluga koje nudi kupcima.

1996 godine OLIMPIC počinje zvaničnu saradnju sa kompanijom INCOLL. U početku je to bila saradnja vezana za nekoliko proizvoda da bi smo danas postali regionalni distributeri njihovog programa okova za nameštaj sa veoma uspešnim i korektnim poslovnim odnosima.

© OLIMPIC DOO, 2017. Sva prava zadržana.
Kupljeno!